Şanli Nasır Yakısı {6.5x1.8 cm kutu içinde 6 adet}

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z
ÖNEMLİ UYARI:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımı sağlığınıza ciddi zararlar verebilir!
Sitemizde yayınladığımız ilaç bilgileri ile doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmayınız!
Aksi halde doğabilecek sağlık sorunlarından sitemiz sorumlu tutulamaz.

Üretici Firma Şanlı İlaç Sanayi A.Ş.

Etken Madde:

Kategori: Diğer/Yakı

Fiyat 0 TL





Formülü:

6.5x1.8 cm flasterin, mor renkli tamponu %40 Salisilik Asit içerir.

Farmakolojik özellikleri:

Endikasyonları:

Antiseptik özellikli, nasırların giderilmesi için etken madde kaplı disk içeren , keçe koruyuculu plasterdir.
Sürtünme yada basınç nedeniyle derinin boynuzsu tabakasından oluşan nasırın tedavisinde kullanılır. Salisilik asit kaplı mor renkli disk nasırın tam üzerine uygulanırken, koruyucu keçe halka sürtünme ve basıncı engeller.

Kontrendikasyonları:

Şeker hastalarında, dolaşım sorunu olanlarda, enfekte olmuş yada çatlak deri üzerine, sağlıklı deride, mukoz membranlarında, doğum lekeleri üzerinde kullanılmamalıdır. Gebelikte, laktasyonda, iki haftadan fazla kullanım gerektiren durumlarda doktora danışmadan kullanılmamalıdır. Herhangi bir iritasyon, rahatsızlık yada hassasiyet oluşursa kullanımına son verilmelidir.

Uyarılar/Önlemler:

Temiz ve kuru ayağa uygulanmalıdır.Nasırlı ayak ılık suda 5 dakika bekletilip, kurulanır. ŞANLI NASIR YAKISI uygulandığı sürece yıkanmamalı, ıslak havlu ile silinmelidir.Mor renkli ilaçlı kısmın nasırın üzerinde olmasına dikkat edilmelidir. Herhangi bir iritasyon, rahatsızlık yada hassasiyet oluşursa kullanımına son verilmelidir.

Yan etkiler/Advers etkiler:

Şanlı Nasır Yakısının uygulama yerinin sadece nasır üzerinde olmasına dikkat edilmelidir. Sağlıklı cilde temas ile tahriş oluşabilir. Bu durumda kullanımına ara verilmelidir.

İlaç etkileşimleri:

Antasit,tetrasiklin,süt ve süt ürünleri, yumurta,çay, fosfat ve kalsiyum tuzları ile birlikte kullanılmamalıdır.

Kullanım şekli ve dozu:

Nasırlı ayak ılık suda 5 dakika bekletilir, kurulanır. Mor renkli ilaçlı kısmın nasırın etrafına taşmamasına dikkat edilerek, nasırın tam üzerine gelecek şekilde yerleştirilir. Şanlı Nasır Yakısı 3 gün boyunca tutulmalıdır. Yumuşamış olan nasır bir pens ile alınmalı, tentürdiyot sürülmelidir. Eski, inatçı nasırlar için Şanlı Nasır Yakısı ile kullanım tekrarlanabilir.
Anahtar Kelimeler: Şanli Nasır Yakısı {6.5x1.8 cm kutu içinde 6 adet} prospektüsü, neler için kullanılır, etkileri, Şanli Nasır Yakısı {6.5x1.8 cm kutu içinde 6 adet} yan etkileri, Şanli Nasır Yakısı {6.5x1.8 cm kutu içinde 6 adet} fiyatı, ilaç bilgileri