Tamiflu 12mg/ml 30 Gr Oral Süspansiyon Tozu

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z
ÖNEMLİ UYARI:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımı sağlığınıza ciddi zararlar verebilir!
Sitemizde yayınladığımız ilaç bilgileri ile doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmayınız!
Aksi halde doğabilecek sağlık sorunlarından sitemiz sorumlu tutulamaz.

Üretici Firma Roche Müstahzarları Sanayi A.Ş.

Etken Madde: Oseltamivir Fosfat

Kategori: İnfeksiyon/Antiviral

Fiyat 39,74 TL

Barkod No 8699505282688





Formülü:

Bir şişe 30 g süspansiyon için toz içinde 1.182 g oseltamivir fosfat içerir. 52 ml içme suyu ile sulandırıldığında hazırlanan %1.2 konsantrasyondaki süspansiyon 12 mg/ml oseltamivir içerir.

Farmakolojik özellikleri:

Endikasyonları:

Tamiflu, 1 (bir) yaşından büyük çocuklarda ve yetişkinlerde influenza ve avian influenza profilaksisinde ve tedavisinde endikedir.

Kontrendikasyonları:

Oseltamivir fosfat veya ilacın içerdiği maddelerin herhangi birine karşı aşırı duyarlılığı olduğu bilinen kişilerde kontrendikedir.

Uyarılar/Önlemler:

Tamiflu'nun influenza A ve B virüsleri dışında, diğer ajanların neden olduğu hastalıklarda etkili olduğuna dair bir veri bulunmamaktadır.

Yan etkiler/Advers etkiler:

Klinik Çalışmalardan Elde Edilen Deneyim

İlaç etkileşimleri:

Farmakolojik ve farmakokinetik çalışmalardan edinilen bilgilere göre, oseltamivir fosfatla klinik olarak anlamlı ilaç etkileşimleri görülme olasılığı azdır.

Kullanım şekli ve dozu:

Tamiflu tek başına veya yiyeceklerle birlikte alınabilir (Bkz. Farmakokinetik özellikler), ancak  yiyeceklerle birlikte alınan Tamiflu bazı hastalarda toleransı artırabilir.

Anahtar Kelimeler: Tamiflu 12mg/ml 30 Gr Oral Süspansiyon Tozu prospektüsü, neler için kullanılır, etkileri, Tamiflu 12mg/ml 30 Gr Oral Süspansiyon Tozu yan etkileri, Tamiflu 12mg/ml 30 Gr Oral Süspansiyon Tozu fiyatı, ilaç bilgileri