Zetion % 2 100 Ml Süspansiyon

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z
ÖNEMLİ UYARI:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımı sağlığınıza ciddi zararlar verebilir!
Sitemizde yayınladığımız ilaç bilgileri ile doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmayınız!
Aksi halde doğabilecek sağlık sorunlarından sitemiz sorumlu tutulamaz.

Üretici Firma Mustafa Nevzat İlaç Sanayi A.Ş.

Etken Madde: Pirition Çinko

Kategori: Dermatoloji/Antiseboreik

Fiyat 3.98 TL

Barkod No 8699541560108





Formülü:

Her 100 ml süspansiyon % 2 zink pirition içerir.

Farmakolojik özellikleri:

Endikasyonları:

Saçlı derideki basit kepeklenme ile kuru ve yağlı tipteki seboreik dermatit vakalarında endikedir.

Kontrendikasyonları:

Zestril, bu ürünün herhangi bir komponentine aşırı duyarlılığı bulunan hastalarda ve daha önce ACE inhibitörü kullanımından dolayı anjionörotik ödem hikayesi olan hastalarda ve herediter veya idiopatik anjioödemli hastalarda kontrendikedir.

Uyarılar/Önlemler:

Uygulama sırasında saç1arın kırılmasına, dökülmesine ve aşırı yağlanmasına neden olabilecek kozmetikler kullanılmaz. Göze sürülmez. Saç bakımı ile ilgili olarak kullanılan çeşitli şampuanlar, saç kremleri ve saç boyaları gibi saçlı derinin yıpranmasına yol açan her türlü etkenin neden olduğu saç dökülmesi hallerinde tedavi amacıyla kullanılmaz.

Yan etkiler/Advers etkiler:

Sersemlik hali, başağrısı ve diyare, yorgunluk, öksürük ve mide bulantısı.


İlaç etkileşimleri:

Diüretik eklendiği zaman, antihipertansif etki genellikle aditif özellik gösterir. İndometasin, antihipertansif etkisini azaltabilir. Lityumun eliminasyonu azalabilir.

Kullanım şekli ve dozu:

Kullanılmadan önce şişe iyice çalkalanmalıdır. Saçları ve deriyi tamamem ıslattıktan sonra, saçların köpürmesine yetecek miktar ZETİON uygulanır. Saçların ve baş derisinin belli bir müddet oğuşturulmasından sonra, baş su ile durulanır. İkinci kez ZETİON aynı şekilde uygulanır ve beş dakika saçlı deride bırakılır. Saçlar bol su ile durulanır ve kurulanır. ZETİON haftada iki kez uygulanır. Yapılan araştırmalar, 1-2 haftalık uygulamadan sonra kepeklenme ve yağlanma gibi seboreik bozuklukların ortadan kalktığını göstermektedir.
Anahtar Kelimeler: Zetion % 2 100 Ml Süspansiyon prospektüsü, neler için kullanılır, etkileri, Zetion % 2 100 Ml Süspansiyon yan etkileri, Zetion % 2 100 Ml Süspansiyon fiyatı, ilaç bilgileri