Biogastrin {60 Gr}

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z
ÖNEMLİ UYARI:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımı sağlığınıza ciddi zararlar verebilir!
Sitemizde yayınladığımız ilaç bilgileri ile doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmayınız!
Aksi halde doğabilecek sağlık sorunlarından sitemiz sorumlu tutulamaz.

Üretici Firma Üretimi Durdurulmuş ya da Üreticisi Bilinmeyen İlaçlar

Etken Madde:

Kategori: Diğer/Antiasit

Fiyat 0 TL





Formülü:

Farmakolojik özellikleri:

Endikasyonları:

Akut gastroenterit, alkol ilaç ve besinlere bağlı mide irritasyonu, enterokolit, gastrit, hiperasidite, meteorismus mide ekşimesi, mide ve duodenum ülseri, mide yanmasında endikedir

Kontrendikasyonları:

Renal yetmezlik, sodyum retansiyonu, konjestif kalp yetmezliği, ödem, alkaloz, laktoz intolerans ve hipernatremide kontrendikedir.

Uyarılar/Önlemler:

Uzun süre kulanımlarda konstipasyon yapabilir. Digoksin, izoniasid, tetrasiklin, demir, klorpromazin lityum karbonat, kinidin ve oral kontraseptiflerle birlikte kullanılmaz.

Yan etkiler/Advers etkiler:

Kabızlık ve bulantı gibi yan etkiler görülebilir.

İlaç etkileşimleri:

Amlodipin, tiazid diüretikleri, beta-blokerler, ACE inhibitörleri, uzun-etkili nitratlar, sublingual nitrogliserin, non-steroidal anti-enflamatuvar ilaçlar, antibiyotikler ve oral hipoglisemik ilaçlarla birlikte güvenle kullanılmıştır.

Sağlıklı gönüllülerde, amlodipin'in, birlikte uygulandığı digoksin'in kararlı-durum plazma konsantrasyonlarını veya renal digoksin klerensini etkilemediği gösterilmiştir. Amlodipin ile birlikte uygulanan simetidin, amlodipin'in farmakokinetik profilini değiştirmemiştir.

İn vitro insan plazması çalışmalarında, amlodipin; digoksin, fenitoin, varfarin veya indometasin'in proteine bağlanmasını değiştirmemiştir.

Kullanım şekli ve dozu:

4-5x1-2 çay kaşığı/gün dozda yemeklerden 1/2-1 saat sonra kullanılır.
Anahtar Kelimeler: Biogastrin {60 Gr} prospektüsü, neler için kullanılır, etkileri, Biogastrin {60 Gr} yan etkileri, Biogastrin {60 Gr} fiyatı, ilaç bilgileri