Excipial Lipo 200 Ml Solüsyon

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z
ÖNEMLİ UYARI:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımı sağlığınıza ciddi zararlar verebilir!
Sitemizde yayınladığımız ilaç bilgileri ile doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmayınız!
Aksi halde doğabilecek sağlık sorunlarından sitemiz sorumlu tutulamaz.

Üretici Firma Orva İlaç Sanayi ve Tic. A.Ş.

Etken Madde: Ure

Kategori: Dermatoloji/Emollient

Fiyat 10,49 TL

Barkod No 8699561460075





Formülü:

Farmakolojik özellikleri:

Endikasyonları:

Excipial Lipo derinin tabii nemlendirme faktörü Üre'yi deriye sağlamak suretiyle ve oklusif etkisinden dolayı deriye kayganlık verir. Özellikle yaşlılık derisi durumlarında derinin elastikiyetini sağlar. Genel olarak kuru, çok kuru ve pullanan deriye geniş yüzeyli uygulamaya elverişlidir. Pruritus gibi yaşlılık sebostazında. Ayrıca psoriasisli hastalara uygulanan fotokemoterapi yöntemi PUVA veya fototerapi yöntemi SUP'den sonra görülen kuru derinin tedavisinde. Retinoid tedavisi veya dializden sonra görülen iatrojen kuru derinin tedavisinde, psoriasis ve ihtiyosis durumlarında yardımcı preparat olarak, ayrıca kronik kontakt ekzema, psoriasis durumlarında basamaklı tedavi için kullanılır.

Kontrendikasyonları:

Ürünün bileşimindeki herhangi bir maddeye karşı hassasiyet oluştuğu taktirde kullanılmamalıdır. Bunun dışında bilinen bir kontrendikasyonu yoktur.

Uyarılar/Önlemler:

Haricen kullanılır. Gözlerle temasından sakınınız. Çocuklardan uzak tutunuz.

Yan etkiler/Advers etkiler:

Ürünün bileşimindeki herhangi bir maddeye karşı irritasyon oluştuğu taktirde kullanıma ara verip doktorunuza başvurunuz.

İlaç etkileşimleri:

Bilinen veya tespit edilmiş bir etkileşme mevcut değildir.

Kullanım şekli ve dozu:

Doktorunuzca başka türlüönerilmediği takdirde günde 1-2 kez sürülmek suretiyle kullanılır.Kullanmadan önce çalkalayınız.
Anahtar Kelimeler: Excipial Lipo 200 Ml Solüsyon prospektüsü, neler için kullanılır, etkileri, Excipial Lipo 200 Ml Solüsyon yan etkileri, Excipial Lipo 200 Ml Solüsyon fiyatı, ilaç bilgileri