Fertilin {10 Tablet Ambalaj}

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z
ÖNEMLİ UYARI:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımı sağlığınıza ciddi zararlar verebilir!
Sitemizde yayınladığımız ilaç bilgileri ile doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmayınız!
Aksi halde doğabilecek sağlık sorunlarından sitemiz sorumlu tutulamaz.

Üretici Firma Unipharm İlaç Sanayi ve Tic. A.Ş.

Etken Madde:

Kategori: Diğer/Ovulasyon stimülanı

Fiyat 0 TL





Formülü:

Farmakolojik özellikleri:

Endikasyonları:

Ovülasyon uyarıcısı olarak kullanılır. İnfertilite, amenore ve ovülasyon yetmezliğine bağlı jinekolojik hastalıklarda endikedir.

Kontrendikasyonları:

Hepatik yetmezlik ve over kisti olanlarda kontrendikedir.

Uyarılar/Önlemler:

Gebelerde ve hepatit sorunu olanlarda kullanılmamalıdır. Görme fonksiyonuyla ilgili herhangi bir semptom görüldüğünde tedaviye ara verilmelidir.

Yan etkiler/Advers etkiler:

Bulantı, kusma, ateş basması, görme bozukluğu, kist oluşumu, saç dökülmesi, allerjik deri reaksiyonları ve overlerde büyüme gibi yan etkiler görülebilir.

İlaç etkileşimleri:

İki değerlikli demir içeren preparatların gıdalarla ve bazı ilaçlarla (tetrasiklin vd.) birlikte alınması halinde ortaya çıkan etkileşimleıln Ferrum Şurup'un bileşimindeki üç değerlikli demir-hidroksit polimaltoz kompleksi ile gözlenmediği bildirilmiştir

Kullanım şekli ve dozu:

Günde 1 tabletle başlayıp, 5 gün devam edilir. Ovülasyonun oluşmaması durumunda birinci kürden 30 gün sonra 5 gün süreyle günde 2 tablet kullanılarak ikinci kür uygulanır. Gerektiğinde bir kür daha uygulanabilir. Tedaviye adetin 5.gününde başlanmalıdır.
Anahtar Kelimeler: Fertilin {10 Tablet Ambalaj} prospektüsü, neler için kullanılır, etkileri, Fertilin {10 Tablet Ambalaj} yan etkileri, Fertilin {10 Tablet Ambalaj} fiyatı, ilaç bilgileri