Gargarin {100 cc Solusyon}

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z
ÖNEMLİ UYARI:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımı sağlığınıza ciddi zararlar verebilir!
Sitemizde yayınladığımız ilaç bilgileri ile doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmayınız!
Aksi halde doğabilecek sağlık sorunlarından sitemiz sorumlu tutulamaz.

Üretici Firma Üretimi Durdurulmuş ya da Üreticisi Bilinmeyen İlaçlar

Etken Madde:

Kategori: Diğer/Antiseptik

Fiyat 0 TL





Formülü:

Farmakolojik özellikleri:

Endikasyonları:

Üst solunum yolu enfeksiyonları, ağız ve diş operasyonları, diş, diş eti ve dil hastalıkları ile ağız temizliği ve kokularının giderilmesinde endikedir.

Kontrendikasyonları:


Uyarılar/Önlemler:

Kombine şekilde kullanılmaz. Renal fonksiyon bozukluğunda doz araları uzatılır. Nöromusküler blokaj yapan ajanlarla geçimsizdir. Gebelik, miyastenia gravis, parkinson ve laktasyonda dikkatle kullanılmalıdır. Yaşlılar ve renal sorunları olanlar tedavi süresince izlenmelidir. Sisplatin, sefaloridin, genel anestezikler, kanamisin, amikasin, neomisin, polimiksin B, streptomisin, kolistin, paromamisin etakrinik asit ve furosemidle birlikte kullanılmaz.

Yan etkiler/Advers etkiler:


İlaç etkileşimleri:

Gamimune N %5 içindeki antikorlar kızamık, kabakulak ve kızamıkçık gibi canlı virüs aşıları ile etkileşebilir. Bu nedenle bu tür aşıların kullanımı Gamimune N %10 verilmesini takiben yaklaşık 6 ay süre ile ertelenmelidir.

Kullanım şekli ve dozu:

Yemeklerden sonra, yarım bardak suya 1/2-1 tatlı kaşığı solüsyon konarak günde birkaç defa gargara yapılır. Solüsyon her seferinde gerektiği kadar ve taze olarak hazırlanmalıdır. Lokal irritasyona neden olabilir.
Anahtar Kelimeler: Gargarin {100 cc Solusyon} prospektüsü, neler için kullanılır, etkileri, Gargarin {100 cc Solusyon} yan etkileri, Gargarin {100 cc Solusyon} fiyatı, ilaç bilgileri