Immuzinc

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z
ÖNEMLİ UYARI:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımı sağlığınıza ciddi zararlar verebilir!
Sitemizde yayınladığımız ilaç bilgileri ile doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmayınız!
Aksi halde doğabilecek sağlık sorunlarından sitemiz sorumlu tutulamaz.

Üretici Firma Berko İlaç ve Kimya Sanayi Ltd. Şti.

Etken Madde:

Kategori: Vitamin, Mineral ve Kan Yapıcılar/Vitamin, Mineral

Fiyat 0 TL





Formülü:

5 ml (1 ölçek ) için

Farmakolojik özellikleri:

Endikasyonları:

Ekinezya: Dünya bu bitkinin iyileştirici özelliklerini Kuzey Amerika yerli halkından (Kızılderililer) öğrenmiştir. Onlar bitkinin kökünü ve yapraklarını her tür yaranın tedavisinde, enfeksiyon ve iltihaplanmalarda, zehirli böcek ve yılan sokmasına, boğaz ve diş ağrısına, kabakulak, çiçek hastalığı ve kızamığa karşı başarıyla kullanıyorlardı. Bitki Amerika' ya yerleşen ilk göçmenler tarafından da enfeksiyonlara karşı sık olarak kullanılmıştır. Bu özel tedavi biçimleri bilimsel araştırmalara konu olmuştur ve 1950'den beri yapılan araştırmalara göre, bitkide bakteri, mikrop ve virüslere karşı oldukça etkili olan maddeler bulunmuştur. Bu maddeler en yaygın iki viral hastalık olan soğuk algınlığı ve grip' in önlenmesinde de büyük bir yardımcıdır.

Kontrendikasyonları:

AZOPT %1 Oftalmik Suspansiyon, brinzolamid veya içerdiği diğer maddelere karşı aşırı duyarlılığı olan vakalarda, sülfonamidlere bilinen duyarlılığı olanlarda, ciddi karaciğer ve renal bozukluğu olanlarda ve hiperkloremik asidozu olanlarda kontrendikedir.

Uyarılar/Önlemler:

 

Yan etkiler/Advers etkiler:


Kullanım başlangıcında bazen şikayetler görülebilir.Ancak bu genelde birkaç gün içinde geçeceğinden kullanıma devam edilmelidir.SkinSolv parfüm ve kortikosteroidler içermemektedir.Ürünün herhangi bir alerjik etkisi bilinmemektedir.

İlaç etkileşimleri:

 Günde 1 defa 2 ölçek kullanılır.

Kullanım şekli ve dozu:

Günde 6 tablet kullanılır.

Anahtar Kelimeler: Immuzinc prospektüsü, neler için kullanılır, etkileri, Immuzinc yan etkileri, Immuzinc fiyatı, ilaç bilgileri