Inflamex 20 Mg 30 Kapsül

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z
ÖNEMLİ UYARI:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımı sağlığınıza ciddi zararlar verebilir!
Sitemizde yayınladığımız ilaç bilgileri ile doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmayınız!
Aksi halde doğabilecek sağlık sorunlarından sitemiz sorumlu tutulamaz.

Üretici Firma Biofarma İlaç Sanayi Ltd. Şti.

Etken Madde: Piroksikam

Kategori: Diğer/Anhenflamatuar

Fiyat 1,89 TL

Barkod No 8699578151812





Formülü:

Farmakolojik özellikleri:

Endikasyonları:

Akut gut nöbetleri, ankilozan spondilitis, artrozis, osteoartrit ve romatoid artritte endikedir.

Kontrendikasyonları:

INFARIX, aşının herhangi bir bileşenine karşı bilinen aşırı duyarlılığı olan bireylere ya da daha önceki INFARIX, difteri ve tetanoz aşıları ve DTBt uygulaması ardından aşırı duyarlık göstermiş olan bireylere uygulanmalıdır. Enjeksiyon bölgesine en az iki dakika ovalamadan hafif basınç uygulanmlıdır.INFARIX, bir önceki aşılamada boğmaca komponenti içeren aşının içeren aşının uygulanmasını takiben 7 gün içersinde etyolojisi bilinmeyen ensefalopati geçiren çocuklarda kontrendikedir. Bu durumda aşılama difteri ve tetanoz ile devam ettirilmelidir.

Uyarılar/Önlemler:

Daha önce etken maddeye, aspirine vb. ilaçlara duyarlılık gösterenlerde, başka nonsteroid antieflamatuarların rinitise veya astıma neden olduğu durumlarda, mide ülserinde, çocuklarda, gebelerde, emzirenlerde, tuz ve su retansiyonu olanlarda ve kanama egiliminin arttığı durumlarda kullanılmaz. Oral antikoagülan, oral antidiyabetik, hidantoin ve aspirinle birlikte kullanılmaz. Renal ve hepatik yetmezlikte dikkatle kulanılmalıdır.

Yan etkiler/Advers etkiler:

Gastrointestinal şikayetler, baş dönmesi, eritem, kulak çınlaması, ürtiker, ödem ve transaminaz artışı gibi yan etkiler görülebilir.

İlaç etkileşimleri:

INFARIX diğer çocukluk aşıları ile birlikte ya da onlardan önce ya da sonra uygulanabilir ancak kızamık aşısı ya aynı anda ya da bir ay ara ile uygulanmalıdır.INFARIX, Haemophilus influenzae tip b aşısı, Hiberix veya diğer PRP -T Hib aşıları ile aynı enjektörde karıştırılabilir.Değişik Enjektabl aşılar daima değişik aşılama bölgelerine uygulanmalıdırlar.İmmün supresif tedavi uygulanan ya da immün yetmezliği olan hastalarda aşılamanın ardından yeterli immün yanıt elde edilmeyebilir.

Kullanım şekli ve dozu:

Antienflamatuar olarak 1-2x1 tablet/gün dozda, kullanılır, Akut gutta 40mg'la başlanır ve izleyen 4-6 gün süresince günde 40mg'la devam edilir. Preparat yemeklerle birlikte kullanılmalıdır.
Anahtar Kelimeler: Inflamex 20 Mg 30 Kapsül prospektüsü, neler için kullanılır, etkileri, Inflamex 20 Mg 30 Kapsül yan etkileri, Inflamex 20 Mg 30 Kapsül fiyatı, ilaç bilgileri