Intraglobin {İthal edilmiyor, ihtiyaç halinde firmayla irtibata geçilmesi gerekiyor.}

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z
ÖNEMLİ UYARI:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımı sağlığınıza ciddi zararlar verebilir!
Sitemizde yayınladığımız ilaç bilgileri ile doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmayınız!
Aksi halde doğabilecek sağlık sorunlarından sitemiz sorumlu tutulamaz.

Üretici Firma Kansuk Laboratuvarı Sanayi Ve Tic. A.Ş.

Etken Madde:

Kategori: Diğer/Immunglobulin

Fiyat 0 TL





Formülü:

Farmakolojik özellikleri:

Endikasyonları:

Şiddetli bakteriyel ve viral enfeksiyonların proflaksi ve tedavisinde kullanılır. Abdominal cerrahi, akut ve kronik trombositopenik purpura, doğuştan immun yetmezlik, Herpes Simplex, Herpes Zoster, ışın proflaksisi ve sekonder antikor yetmezliği tedavisi, malign tümörlerin yardımcı tedavisi, miyastenia gravis, operasyon sonrası enfeksiyonlar, santral sinir sistemi enfeksiyonları, yeni doğan septisemisi, zoster nevraljisi endikedir.

Kontrendikasyonları:

Etken maddeye duyarlı hastalarda kontrendikedir.

Uyarılar/Önlemler:

Sadece berrak solüsyonlar kullanılabilir. Kontaminasyona dikkat etmek gerekir. Ateş yükselmesi yapabilir. Preparat 2-8C de korunmalıdır.

Yan etkiler/Advers etkiler:

Yüksek dozlarda alınması bulantı ve ishale dene olabilir. Nadiren allerjik reaksiyonlar görülebilir.Çok yüksek dozlarda hiperürükozüri ve hiperürisemiye neden olabilir.

İlaç etkileşimleri:

Oral demir tedavisi gören hastalarda kullanılmamalıdır.

Kullanım şekli ve dozu:

Pnömoni ve septisemide iki gün peşpeşe 3ml/kg hesabıyla, idiopatik trombositopenik purpurada 5 gün süreyle 8ml/kg, sitostatik tedavide 2ml/kg Santral sinir sistemi enfeksiyonlarında 10ml intratekal ve 200ml i.v. operasyon sonunda enfeksiyonu engellemek için operasyonun birinci ve ikinci günlerinde 200ml, ışın tedavisi gören hastalarda enfeksiyon riskini azaltmak için 3-5ml/kg, konjenital antikor yetmezlikte 3 haftalık aralarla 2ml/kg, hepatit A proflaksisinde 0.2ml/kg ve gebelikte Rubella profilaksisinde 1-3ml/kg hesabıyla kullanılır..
Anahtar Kelimeler: Intraglobin {İthal edilmiyor, ihtiyaç halinde firmayla irtibata geçilmesi gerekiyor.} prospektüsü, neler için kullanılır, etkileri, Intraglobin {İthal edilmiyor, ihtiyaç halinde firmayla irtibata geçilmesi gerekiyor.} yan etkileri, Intraglobin {İthal edilmiyor, ihtiyaç halinde firmayla irtibata geçilmesi gerekiyor.} fiyatı, ilaç bilgileri