Painex {40 g Jel Tüp}

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z
ÖNEMLİ UYARI:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımı sağlığınıza ciddi zararlar verebilir!
Sitemizde yayınladığımız ilaç bilgileri ile doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmayınız!
Aksi halde doğabilecek sağlık sorunlarından sitemiz sorumlu tutulamaz.

Üretici Firma Toprak İlaç ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Etken Madde:

Kategori: Kas ve İskelet Sistemi/Analjezik, Antienflamatuar

Fiyat 0 TL





Formülü:

Etofenamate,%10

Farmakolojik özellikleri:

Endikasyonları:

Painex 10 Jel iskelet sisteminde, kas, eklem ve ilgili dokuların enflamasyon ve ağırlı durumlarında lokal olarak analjezik enflamatuar olarak kullanılır. Spondilit, artroz, ağrılı omuz tutulması, lumbago, siyatik, tendinit, tendosinovit, bursit, ezilme, burkulma, gerilme gibi künt spor yaralanmalarında iyileşmeyi hızlandırmak amacıyla endikedir.

Kontrendikasyonları:

Etken madde etofenamata, flufenamik asit ve içerdiği diğer maddelere bilinen aşırı duyarlılığı olan vakalarda kontrendikedir.

Uyarılar/Önlemler:

Non-steroid antienflamatuar maddelere aşırı duyarlılığı olan vakalarda çapraz allerji olasılığı nedeniyle uygulanmamalıdır. Ayrıca Painex 10 Jel açık yaralara ve egzamatöz lezyonlu bölgelere uygulanmamalıdır.

Yan etkiler/Advers etkiler:

Çok seyrek, lokal olarak uygulandığı bölgelerde deride irritasyona neden olabilir. Ancak bu durum ilacın kesilmesi halinde ortadan kalkar.

İlaç etkileşimleri:

Bildirilen herhangi bir etkileşim yoktur.

Kullanım şekli ve dozu:

Hekim tarafından başka bir şekilde önerilmedikçe, günde 3 ila 4 kez ağrılı veya enflamasyonlu bölgeye Painex 10 Jel uygulanır ve masaj yapılarak derin dokulara nüfuz etmesini sağlanır. Bandajlı bölgenin yakınına uygulama da, bölgeye penetrasyon kabiliyeti nedeniyle yeterli olabilmektedir.
Anahtar Kelimeler: Painex {40 g Jel Tüp} prospektüsü, neler için kullanılır, etkileri, Painex {40 g Jel Tüp} yan etkileri, Painex {40 g Jel Tüp} fiyatı, ilaç bilgileri