Rilastil Intensive Stretch Mark Krem

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z
ÖNEMLİ UYARI:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımı sağlığınıza ciddi zararlar verebilir!
Sitemizde yayınladığımız ilaç bilgileri ile doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmayınız!
Aksi halde doğabilecek sağlık sorunlarından sitemiz sorumlu tutulamaz.

Üretici Firma Berko İlaç ve Kimya Sanayi Ltd. Şti.

Etken Madde:

Kategori: Dermatoloji/Dermatoloji

Fiyat 0 TL





Formülü:

Su, PEG-8, Petrolatum, PEG-6 stearat, etilhekzil palmitat, PEG-32 stearat, oryza sativa, C12-15 alkil benzoat, dimeticon, sodium PCA, pantenol, triisostearin PEG-6 esterleri, gliseril stearat, PEG-100 stearat, glikol stearat, lanolin alkol, arginine, leucine, isoleucine, valine, tokoferil asetat, hidrolize glikozaminglikanlar, karbomer, niacinamid, allantoin, imidazolidinyl üre, metil paraben , etil linolenate, etil linoleat, benzil benzoat, benzi cinnamate, hidrojene  lesitin, benzil salisilat, butilfenil metilpropional, propil paraben, geraniol, disodyum EDTA, hydroxycitronellal, BHA, linalool, BHT, parfüm.

Farmakolojik özellikleri:

Endikasyonları:

Fizyolojik pH lı stretch mark krem, içeriğindeki amino asitler , nemlendirici ajanlar, vitaminler sayesinde hamilelik, ergenlik , obezite, hızlı kilo alış verişinden ve genetik faktörlerden kaynaklanan çatlakları azaltmada ve oluşumunu önlemede, deri elastisitesini ve gerginliğini arttırmada kullanılan nemlendirici, besleyici ve cilt yaşlanmasını geciktirici etkisi olan bir üründür.

Kontrendikasyonları:

Bilinen  bir kontrendikasyonu olmamakla birlikte çinko sülfata hassasiyeti olanlar kullanmamalıdır.

Uyarılar/Önlemler:

 

Yan etkiler/Advers etkiler:

Klorheksidin glukonat ağız içinde dil ve diş üzerindeki renk değişikliğine sebep olabilir. Klorheksidin ile tedavide tad almada değişiklikler oluşabilir.

İlaç etkileşimleri:

Diğer ilaçlarla ve maddelerle bilinen bir etkileşimi yoktur.

Kullanım şekli ve dozu:

Günde 1 veya 2 defa sorunlu bölgeye dairesel hareketlerle masaj yaparak yediriniz. Çocuk emzirme durumunda emzirmeden önce nemli bir bezle göğüs ucu temizlenir.

Anahtar Kelimeler: Rilastil Intensive Stretch Mark Krem prospektüsü, neler için kullanılır, etkileri, Rilastil Intensive Stretch Mark Krem yan etkileri, Rilastil Intensive Stretch Mark Krem fiyatı, ilaç bilgileri