Taç Rüya Tabiri

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

Rüya Açıklaması:

İlme ve Kur'an-ı Kerim'e, çocuğa; Gümüş taç erkek için asalet ve saltanata, şeref ve itibara; altın taç malının eksilmesine, mekruh işlemeye, Altın ve diğer güzel taçlar kadın için evlenmeye, kocası hasta olan kadının tacını çıkarması eşinin vefat etmesiine, Tacını birinin düzeltmesi dinen salim olmaya, Tacın düşmesi ve çıkarılması üzüntü ve keder getirecek gelişmelere delalet eder.

Rüyada taç giydiğini görmek , çok yakında büyük bir murada kavuşacağına; başkasını taç takarken seyrederse, rakipleri arasında yüksek bir mevkiye geleceğine işarettir.

Başına güzel bir taç taktığını gören bekar kadın çok güzel bir evlilik yapar. Tacın baştan çıkarılması yada düşmesi, ayrılık ve başarısızlıktır.Rüyada taç giymek, çok kısa bir süre sonra büyük bir isteğinizi gerçekleştireceksiniz demektir.; Başkasını taç giyerken seyretmek , düşmanlarının karşısında yüksek bir seviyeye yükseleceğine yorumlanır. Rüyada taç evlilik, işte başarılı olmak, kısmet olarak kabul edilir.

Hayatınızda değişiklikler ve güzel yenilikler olacak. Rüyada taç taktığınızı gördüyseniz, bu çok başarılı olacağınız anlamına gelir.

Evlilik, işte başarı, kısmet yorumlanır. mutluluktur.

Rüyada taç görmek veya giymek; geçimde çok sikinti çekeceginize, taci baskasinin giydigini görmek ise, isinizden ayrilacaginiza isarettir. Bir baska rivayete görede: Bu rüya, fazla mala, ilme ve çocuga isarettir. Rüyayi gören kadin ise evlenmesine, erkekler için taç, elinden gitmesine isarettir. Bir tüccar basindan tacin kaldirildigini ve indirildigini görse elinden mali gider. Eger taci basma makam sahibinin koydugunu görse, dininde hataya düser. Basindan tacinin alindigini gören melikin, mülkü elinden çikar. Rüyada taç, ilme ve Kurana isarettir. Çok kere rüyada taç giymek yeni bir çocuk veya sehre yahut da düsmani kahretmeye isarettir. Bir kadin basinda taç olugunu görse, seref ve saltanat sahibi yahut zengin bir kimseyle evlenmesine isarettir. Rüyayi gören kadin hamile ise bir erkek çocuk dogurur. Erkek, rüyasinda basinda taç oldugunu görse, vali tayin edilir. Bazen de erkegin basinda gördügü taç, zengin, neseli ve serefli bir kadinla evlenmesine isarettir. Mücevheratla süslenmis taç, sadece altin taçtan hayirlidir. Mücevheratla süslü altin tacin basinda oldugunu gören dul bir kadin, soylu, makam ve mal sahibi bir erkekle evlenir. Kocasi hasta olan bir kadinin basindaki tacinin kaçirildigini görmesl. kocasinin vefat edecegine isarettir.

Rüyada taç birleşme, evlilik, işte başarı, kısmet olarak yorumlanır. Başına güzel bir taç taktığını gören bekar kadın herkesi kıskandıracak bir evlilik yapar. Tacın baştan çıkarılması yada düşmesi, ayrılık ve başarısızlıktır.

Rüyada taç birleşme, evlilik, işte başarı, kısmet olarak yorumlanır. Başına güzel bir taç taktığını gören bekar kadın herkesi kıskandıracak bir evlilik yapar. Tacın baştan çıkarılması yada düşmesi, ayrılık ve başarısızlıktır.

Anahtar Kelimeler: Taç, Rüyada Taç Görmek, Taç Tabiri, Taç Yorumu