Domatesli Soslu Bıldırcın

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

12adet bıldırcın
4adet domates
60gr margarin
40gr tereyağı
kekik
tuz




HAZIRLANIŞI

İyice temizlenmiş(içi-dışı) bıldırcınları ıslak bir bez ile silin. Domateslerin kabuklarını soyarak doğrayın. Bir tencere içinde tereyağını eritip domatesleri pişirin. Margarini ise bir tavada eritin, burada bıldırcınları kızartın. Kızaran bıldırcınları tavadaki yağıyla beraber domateslerin bulunduğu tencereye katın, kapağını kapatarak 30dk pişirin.

Anahtar Kelimeler: Domatesli Soslu Bıldırcın tarifi, Domatesli Soslu Bıldırcın nasıl hazırlanır, Domatesli Soslu Bıldırcın nasıl yapılır, Domatesli Soslu Bıldırcın yemek tarifi, Domatesli Soslu Bıldırcın yapılışı