Kuzu Etli Bezelye
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
2kg iç bezelye
200gr yağlı kuzu eti
2adet soğan
60gr margarin
2kaşık sıvıyağ
5bardak sıcak su
1demet dereotu
1tatlı kaşığı toz şeker
tuz
HAZIRLANIŞI
Soğan ve dereotunu kıyın, eti kuşbaşı doğrayın. Sıvıyağı tencerede kızdırıp et ve soğanı kavurun, dereotunu serpin, tuzunu ayarlayın. Soğanlar ölünce buraya margarini, şekeri, suyu ve bezelyeyi ilave edin. Orta ısıda 1saat pişirin.
Anahtar Kelimeler: Kuzu Etli Bezelye tarifi, Kuzu Etli Bezelye nasıl hazırlanır, Kuzu Etli Bezelye nasıl yapılır, Kuzu Etli Bezelye yemek tarifi, Kuzu Etli Bezelye yapılışı