Tereyağlı Bezelye Sotesi
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1,5kg iç bezelye
50gr tereyağı
60gr margarin
tuz
Haşlamak için 10bardak su
1tatlı kaşığı karbonat
HAZIRLANIŞI
Bezelyeleri 10dk haşlayın ve süzün. Yağları bir tencerede kızdırın, suyu iyice süzülmüş bezelyeleri buraya katarak tuz serpin. tencereyi sallayarak 5-6dk pişirin.
Anahtar Kelimeler: Tereyağlı Bezelye Sotesi tarifi, Tereyağlı Bezelye Sotesi nasıl hazırlanır, Tereyağlı Bezelye Sotesi nasıl yapılır, Tereyağlı Bezelye Sotesi yemek tarifi, Tereyağlı Bezelye Sotesi yapılışı