Fasulye Garnitürü
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
500gr çalı fasulyesi
2kaşık tereyağı
1damla soda
karabiber
tuz
HAZIRLANIŞI
Fasulyelerin kılçıklarını ayıklayıp yıkayın ve uzunlamasına üç parçaya ayırın. Bir tencereye fasulyeleri, bol su ve sodayı koyup haşlayın. Yumuşayan fasulyelerin suyunu iyice süzün ve tereyağında sote edin. Tuzunu baharatını ayarlayıp ocaktan alın ve et yemeği yanında servise sunun.
Anahtar Kelimeler: Fasulye Garnitürü tarifi, Fasulye Garnitürü nasıl hazırlanır, Fasulye Garnitürü nasıl yapılır, Fasulye Garnitürü yemek tarifi, Fasulye Garnitürü yapılışı