Tereyağlı Patates Haşlama
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1kg sarı patates
1demet maydanoz
50gr margarin
30gr tereyağı
tuz
HAZIRLANIŞI
Patatesleri yıkayıp bir tencereye koyun, bol su ve tuz katıp haşlayın. Patatesler yumuşayınca tencereden çıkartın ve ılınınca kabuklarını soyun. Doğrayarak servis tabağına yerleştirin. Yağları eritip üzerine gezdirin, kıyılmış maydanoz serpip servise sunun.
Anahtar Kelimeler: Tereyağlı Patates Haşlama tarifi, Tereyağlı Patates Haşlama nasıl hazırlanır, Tereyağlı Patates Haşlama nasıl yapılır, Tereyağlı Patates Haşlama yemek tarifi, Tereyağlı Patates Haşlama yapılışı