Sebze Çorbası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

½ bardak zeytinyağı
9bardak ılık su
¾ bardak kuskus
1adet kabak
2adet patates
2adet havuç
2adet pırasa
1adet kereviz
½ soğan
3diş sarımsak
karabiber
tuz




HAZIRLANIŞI

Tüm sebzeleri küp küp doğrayarak hazır edin. Soğan ve sarımsağı ince kıyın. bütün sebzeleri düzgünce derin bir tencere içine yerleştirin ve üstlerine kuskusu koyun. Yağı gezdirin, suyunu ve tuzunu ayarlayarak kapağını kapatın. Su kaynayana kadar harlı ateşte kaynayınca kısık ateşte sebzeler yumuşayana kadar pişirin.

Anahtar Kelimeler: Sebze Çorbası tarifi, Sebze Çorbası nasıl hazırlanır, Sebze Çorbası nasıl yapılır, Sebze Çorbası yemek tarifi, Sebze Çorbası yapılışı