Etli Kapuska

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1,5kg lahana
250gr yağlı koyun döşü
80gr margarin
3kaşık sıvıyağ
3adet soğan
2adet domates
2adet kırmızı biber
2bardak et suyu
tuz




HAZIRLANIŞI

Koyun döşünü küçük küçük, domatesleri kabuksuz doğrayın; soğanları da kıyarak hazır edin. Yağları bir tencerede kızdırıp soğan ile eti kavurun. Et suyunu salıp çeksin biber ve domatesi ekleyin. Suyunu ve tuzunu ayarlayarak kısık ateşte 40dk pişirin. Lahananın sert taraflarını ve koçanını ayırıp kalanını doğrayın; tencereye atıp 1saat daha pişirin.

Anahtar Kelimeler: Etli Kapuska tarifi, Etli Kapuska nasıl hazırlanır, Etli Kapuska nasıl yapılır, Etli Kapuska yemek tarifi, Etli Kapuska yapılışı