Ispanak Sotesi
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1kg ıspanak
60gr tereyağı
1bardak et suyu
1damla soda
tuz
HAZIRLANIŞI
Ispanakların köklerini kesip kalan kısmını 3parçaya bölüp yıkayın. Ardından büyük bir tencereye yerleştirin, üzerine bolca su ve bir damla soda katın. 15dk haşlayıp suyunu sıkarak süzün. Sularını iyice akıttıktan sonra bir tavada tereyağını kızdırmadan eritin; ardından ıspanakları katıp 5dk sote edin. Et suyunu ekleyip tuzunu ayarlayın, 1taşım kaynatıp sıcak olarak servis edin.
Anahtar Kelimeler: Ispanak Sotesi tarifi, Ispanak Sotesi nasıl hazırlanır, Ispanak Sotesi nasıl yapılır, Ispanak Sotesi yemek tarifi, Ispanak Sotesi yapılışı