Azerbaycan Pilavı
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 3
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
2bardak pirinç 
1kg iç bakla 
60gr margarin 
5kaşık sıvıyağ 
1tatlı kaşığı un 
4,5bardak sıcak su 
½ limon 
tuz
HAZIRLANIŞI
60gr margarini bir kapta kızdırmadan eritin; içine iç baklayı, unu, limon suyunu ve 1,5bardak ılık suyu katıp 40dk haşlayın. Pirinci tuzlu ılık suda bekletip yıkayın, ardından sıvıyağı kızdırıp pirinci 10dk karıştırarak kavurun. Ardından baklaları buraya ekleyin ve kalan suyu katın. Pilav suyunu çekene kadar pişirip 15dk dinlendirdikten sonra servis edin.
					Anahtar Kelimeler: Azerbaycan Pilavı tarifi, Azerbaycan Pilavı nasıl hazırlanır, Azerbaycan Pilavı nasıl yapılır, Azerbaycan Pilavı yemek tarifi, Azerbaycan Pilavı yapılışı