Tavuklu Güveç

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1adet tavuk göğsü
1paket mantar
2adet domates
4adet sivribiber
½ bardak sıvıyağ
1kaşık salça
150gr rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz, kekik




HAZIRLANIŞI

Eti kemiğini ayırıp kuşbaşı doğrayın. Yağı bir tencerede eritin, salçayı karıştırın, ardından eti katıp kavurun, doğradığınız sebzeleri de ekleyip sote edin. Bütün bunları güveç tenceresine aktarın, üzerine baharatı karıştırın ve peyniri serpin. 170derecede pişirin.

Anahtar Kelimeler: Tavuklu Güveç tarifi, Tavuklu Güveç nasıl hazırlanır, Tavuklu Güveç nasıl yapılır, Tavuklu Güveç yemek tarifi, Tavuklu Güveç yapılışı