Kestaneli Piliç
ZORLUK DERECESİ: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1adet piliç
1adet soğan
1kaşık margarin
500gr kestane
1adet limon
Tuz, kekik
HAZIRLANIŞI
Kestaneleri haşlayın. Tütsülenmiş pilici limon ve tuz ile ovun. Bir tencerede yağı eritin pilici bütün soğan ile kavurun, kekik serpin. Kavrulan pilici servis tabağına alın, yanına da haşlayıp kabuklarını soyduğunuz kestanelerden koyun.
Anahtar Kelimeler: Kestaneli Piliç tarifi, Kestaneli Piliç nasıl hazırlanır, Kestaneli Piliç nasıl yapılır, Kestaneli Piliç yemek tarifi, Kestaneli Piliç yapılışı