Havuçlu Kavurma

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg kuzu kuşbaşı
5adet havuç
200gr mantar
2kaşık margarin
Tuz, kekik




HAZIRLANIŞI

Etler suyunu salıp çekene kadar yağda kavurun. Bu arada havuçları kazıyıp haşlayın ve halka şeklinde doğrayın. Mantarları da limonlu su içinde ayrı bir kapta haşlayın. Hepsinin suyunu süzerek kavrulan ete karıştırın. 10dk sote edin, baharatını karıştırın. Sıcak olarak servis edin.

Anahtar Kelimeler: Havuçlu Kavurma tarifi, Havuçlu Kavurma nasıl hazırlanır, Havuçlu Kavurma nasıl yapılır, Havuçlu Kavurma yemek tarifi, Havuçlu Kavurma yapılışı