Bezelyeli Et Yemeği
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
500gr kuşbaşı et
500gr bezelye
2kaşık margarin
1adet soğan
1adet domates
1tatlı kaşığı biber salçası
Tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI
Sebzeleri doğrayın. Yağı eritin soğanı kavurun, salçayı karıştırıp etleri kavurun. Etler yumuşayınca bezelye ve domatesi karıştırın. Baharatı ve 2bardak kadar su ekleyerek kaynamaya bırakın. Sebzeler iyice yumuşayınca servis için hazırdır.
Anahtar Kelimeler: Bezelyeli Et Yemeği tarifi, Bezelyeli Et Yemeği nasıl hazırlanır, Bezelyeli Et Yemeği nasıl yapılır, Bezelyeli Et Yemeği yemek tarifi, Bezelyeli Et Yemeği yapılışı