But Yahnisi

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg koyun budu
1tas arpacık soğanı
2kaşık margarin
1kaşık salça
1kaşık un
3diş sarımsak
maydanoz
Tuz, karabiber




HAZIRLANIŞI

Bir tencere içinde etleri yağda kavurun, sarımsakla beraber soyduğunuz soğanları bütün olarak katın, sotelensin. Baharat ve salçayı karıştırın. En son suyunu ve tuzunu ayarlayın.(sıcak su) iyice kaynatın. Almaya yakın unu karıştırın. Koyulaşana kadar pişirmeye devam edin ve maydanozla süsleyerek servis edin.

Anahtar Kelimeler: But Yahnisi tarifi, But Yahnisi nasıl hazırlanır, But Yahnisi nasıl yapılır, But Yahnisi yemek tarifi, But Yahnisi yapılışı