Papaz Yahnisi

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg kuşbaşı dana eti
2adet soğan
1kaşık sirke
1fincan sıvıyağ, tuz, su




HAZIRLANIŞI

Bir tencere içinde az yağda eti kavurun, suyunu salıp çeksin. Soğanları halka halka doğrayın ve ete ilave edin, sotelensin. Ardından sirkeyi, tuzu, baharat ve suyu karıştırın. Ağır ateşte pişirin.

Anahtar Kelimeler: Papaz Yahnisi tarifi, Papaz Yahnisi nasıl hazırlanır, Papaz Yahnisi nasıl yapılır, Papaz Yahnisi yemek tarifi, Papaz Yahnisi yapılışı