Koyun Eti Yahnisi

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg koyun eti
1tas arpacık soğanı
2kaşık margarin
1kaşık salça
1kaşık un
Tuz, su




HAZIRLANIŞI

Tencerede yağı kızdırın ve etleri suyunu salıp çekene kadar kavurun. Soyduğunuz soğanları bütün olarak atın, onlar da soteleşince salça ve baharatı karıştırın. Suyunu ve tuzunu ayarlayarak ağır ateşte pişirin. Kaynayınca unu karıştırın, suyu koyulaşsın. İyice kaynatarak servis edin.

Anahtar Kelimeler: Koyun Eti Yahnisi tarifi, Koyun Eti Yahnisi nasıl hazırlanır, Koyun Eti Yahnisi nasıl yapılır, Koyun Eti Yahnisi yemek tarifi, Koyun Eti Yahnisi yapılışı