Mantar Salatası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

300gr mantar
250gr tavuk göğsü
1adet havuç
5adet kornişon turşu
2adet defne yaprağı
Zeytinyağı, limon, tuz




HAZIRLANIŞI

Tavuk etini ve havucu ayrı ayrı haşlayın. Mantarları da limonlu tuzlu suda defne yaprağı katarak haşlatın. Hepsini küp küp doğrayıp bir kap içine alın. Yağ, limon, tuz ekleyerek iyice karıştırın ve servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Mantar Salatası tarifi, Mantar Salatası nasıl hazırlanır, Mantar Salatası nasıl yapılır, Mantar Salatası yemek tarifi, Mantar Salatası yapılışı