Dondurmalı Kavun Tatlısı
ZORLUK DERECESİ: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1adet kavun
Kaymaklı dondurma
HAZIRLANIŞI
Kavunu ortadan ikiye bölün, çekirdeklerini çıkarın ve kendinden bir miktarı kaşık ile yüzün. Ayırdığınız bu kavun içlerini robotta çekin, pürüzsüz olsun. Bu bulamacı kavundaki oyuğa geri boşaltın. Üzerine dondurma topları dağıtarak servis edin.
Anahtar Kelimeler: Dondurmalı Kavun Tatlısı tarifi, Dondurmalı Kavun Tatlısı nasıl hazırlanır, Dondurmalı Kavun Tatlısı nasıl yapılır, Dondurmalı Kavun Tatlısı yemek tarifi, Dondurmalı Kavun Tatlısı yapılışı