Dondurmalı Kavun Tatlısı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1adet kavun
Kaymaklı dondurma




HAZIRLANIŞI

Kavunu ortadan ikiye bölün, çekirdeklerini çıkarın ve kendinden bir miktarı kaşık ile yüzün. Ayırdığınız bu kavun içlerini robotta çekin, pürüzsüz olsun. Bu bulamacı kavundaki oyuğa geri boşaltın. Üzerine dondurma topları dağıtarak servis edin.

Anahtar Kelimeler: Dondurmalı Kavun Tatlısı tarifi, Dondurmalı Kavun Tatlısı nasıl hazırlanır, Dondurmalı Kavun Tatlısı nasıl yapılır, Dondurmalı Kavun Tatlısı yemek tarifi, Dondurmalı Kavun Tatlısı yapılışı