Çamlıca Köftesi

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

500gr kıyma,
1adet soğan,
2dilim bayat ekmek içi,
1adet yufka,
2kaşık margarin,
tuz, karabiber, sıvıyağ




HAZIRLANIŞI

Kıymayı bir kaba alın ve üzerine rende soğan, ekmek içi ile baharat ekleyerek yoğurun. Rulo şekli verip 15dk buzlukta bekletin. Margarini eritin, yufkayı yağlayıp 2’ye katlayın. Köfteyi yerleştirerek rulo sarın. Buzlukta 20dk daha bekletin. Ardından çıkarttığınız vakit 1parmak kalınlığında parçalara bölün. Bu parçaların üzerine fırça ile sıvıyağ sürüp fırın kabına dizin ve 200derecede 10dk kadar pişirip servis edin.

Anahtar Kelimeler: Çamlıca Köftesi tarifi, Çamlıca Köftesi nasıl hazırlanır, Çamlıca Köftesi nasıl yapılır, Çamlıca Köftesi yemek tarifi, Çamlıca Köftesi yapılışı