Piliç Etinden Kebap

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

2adet tavuk göğsü,
2adet havuç,
3adet patates,
2adet soğan,
4adet sivri biber,
5kaşık sıvıyağ, tuz, karabiber,
1adet fırın torbası




HAZIRLANIŞI

Tavuk etini kemiklerinden ayırarak kuşbaşı doğrayın. Diğer sebzeleri de doğrayın, baharat serperek bir kap içinde karıştırın. Hepsini fırın torbası içine doldurun. Yağı gezdirin, ağzını kapatın. Torbayı üste gelen birkaç yerinden delin 170derecede pişirin.

Anahtar Kelimeler: Piliç Etinden Kebap tarifi, Piliç Etinden Kebap nasıl hazırlanır, Piliç Etinden Kebap nasıl yapılır, Piliç Etinden Kebap yemek tarifi, Piliç Etinden Kebap yapılışı