Frambuazlı Parfe

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

3adet yumurta akı,
1paket kremşanti,
Süt,
200gr dondurulmuş frambuaz,
1paket kırmızı jöle,
½ bardak sıcak su,
100gr bitter çikolata,




HAZIRLANIŞI

Kremşantiyi usulüne göre hazırlayarak buzdolabında soğumaya bırakın. Çikolatayı minik parçalara kırın. Yumurta aklarını karın; jöleyi de sıcak su ile çırpın. Soğuyunca kremşanti ile karıştırın, iyice çırpın; yumurta aklarını da ekleyerek çırpmaya devam edin. Kıvamı gelince çikolata ile meyveyi de karıştırın, bu malzemeyi kalıba aktararak buzlukta 1gün dondurun.(önce kalıba streç film serin ki yapışmasın)

Anahtar Kelimeler: Frambuazlı Parfe tarifi, Frambuazlı Parfe nasıl hazırlanır, Frambuazlı Parfe nasıl yapılır, Frambuazlı Parfe yemek tarifi, Frambuazlı Parfe yapılışı