Arnavut Ciğeri
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1kuzu ciğeri
3kaşık tereyağı
2kaşık un
1adet soğan
Maydanoz
Tuz-karabiber
HAZIRLANIŞI
Ciğeri kuşbaşı doğrayarak yıkamadan süzgeçte bekletin, kanı aksın. İyice süzülünce un serpin elinizle ezmeden karıştırın. Bir tavada yağı kızdırın, ciğeri atıp kapağını kapatın. Kapağını açmadan tavayı silkeleyerek pişirin. Ocaktan indirince tuzunu biberini serpin yanında kıyılmış soğan ve maydanoz ile servise sunun.
Anahtar Kelimeler: Arnavut Ciğeri tarifi, Arnavut Ciğeri nasıl hazırlanır, Arnavut Ciğeri nasıl yapılır, Arnavut Ciğeri yemek tarifi, Arnavut Ciğeri yapılışı