Yassı Kadayıf

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

10adet yassı kadayıf
3adet yumurta
Ceviz, Sıvıyağ

Şerbet 3bardak suyu, 1,5bardak şeker ile kaynatarak yarım limon sıkın.




HAZIRLANIŞI

Kadayıfların kenarlarını inceden keserek çıkarın. Yumurtaları çırpıp kadayıfları buna bulayın ve yağda kızartın. Kızaran parçaları soğuyan şerbete bırakın, suyu çeksinler. Ardından ceviz serperek servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Yassı Kadayıf tarifi, Yassı Kadayıf nasıl hazırlanır, Yassı Kadayıf nasıl yapılır, Yassı Kadayıf yemek tarifi, Yassı Kadayıf yapılışı