Bayat Ekmek Tatlısı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1adet ekmek
3adet yumurta
3bardak şeker
3bardak su
Sıvıyağ
Çekilmiş ceviz




HAZIRLANIŞI

Şeker ve suyu kaynatarak yarım limon sıkın. Bayat ekmeği ince dilimlere bölün; dilimleri çırpılmış yumurtaya bulayarak kızartın. Kızaran dilimleri derin bir kaba alıp üzerine şerbeti dökün, çeksin. Soğuduğunda üzerlerine ceviz serperek servis edin.

Anahtar Kelimeler: Bayat Ekmek Tatlısı tarifi, Bayat Ekmek Tatlısı nasıl hazırlanır, Bayat Ekmek Tatlısı nasıl yapılır, Bayat Ekmek Tatlısı yemek tarifi, Bayat Ekmek Tatlısı yapılışı