Zeytinyağlı Barbunya

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

500gr kuru barbunya
1adet soğan
2adet domates
2adet havuç
2diş sarımsak1fincan zeytinyağı
1kaşık un, tuz




HAZIRLANIŞI

Barbunyayı akşamdan ıslatıp ertesi gün haşlayın. Sebzeleri doğrayın. Hepsini tencereye alın. Unu, tuzu ve suyunu ayarlayın, yağı gezdirin ve kaynatın. Soğuk olarak ta servis edebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler: Zeytinyağlı Barbunya tarifi, Zeytinyağlı Barbunya nasıl hazırlanır, Zeytinyağlı Barbunya nasıl yapılır, Zeytinyağlı Barbunya yemek tarifi, Zeytinyağlı Barbunya yapılışı