Kapuska
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
500gr lahana göbeği
1adet soğan
1adet havuç
1fincan pirinç
4kaşık margarin
150gr kıyma
1kaşık salça, tuz
HAZIRLANIŞI
Lahanayı ve soğanı ince ince kıyın. Yağı eritip yayvan bir tencerede soğanı kavurun, salçayı ve kıymayı karıştırın, kavrulsun. Havucu temizleyerek halka şeklinde doğrayın ve lahanayla beraber ilave edin. Yıkadığınız pirinci de karıştırın, orta ateşte kavurmaya devam edin. Lahana ölünce 1bardak su katıp20dk daha pişirin.
Anahtar Kelimeler: Kapuska tarifi, Kapuska nasıl hazırlanır, Kapuska nasıl yapılır, Kapuska yemek tarifi, Kapuska yapılışı