Domates Soslu Dana eti
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1kg dana eti
1adet soğan
2adet domates
1adet kereviz
1adet havuç
2kaşık un
sıvıyağ, tuz, karabiber
maydanoz
HAZIRLANIŞI
Etleri kuşbaşından irice doğrayıp baharatlayın, un serpin ve kızgın yağda kızartın. Sebzeleri doğrayın, kerevizi limonlu suda bekletin. Etler pişince ayırın, yağında sebzeleri kavurun ve servis tabağına aldığınız etlere bu sosu döküp kıyılmış maydanoz ile servis edin.
Anahtar Kelimeler: Domates Soslu Dana eti tarifi, Domates Soslu Dana eti nasıl hazırlanır, Domates Soslu Dana eti nasıl yapılır, Domates Soslu Dana eti yemek tarifi, Domates Soslu Dana eti yapılışı