Galetalı Pirzola

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg pirzola
3adet yumurta
3kaşık un
½ kg galeta unu
100gr rendelenmiş kaşar peyniri
sıvıyağ, tuz garnitür




HAZIRLANIŞI

Etleri siniri alınmış ve dövülmüş olarak alın, unları ayrı kaplara alın; galeta ununu elemiş ve rende kaşar peyniri ile karıştırmış olun. Bir kaba da yumurtaları kırıp çırpın ve etleri bu karışımlara bulayın. Önce una, sonra yumurtaya en sona da galeta ununa buladıktan sonra kızgın yağda kızartın. Yanında garnitür ile servis edin.

Anahtar Kelimeler: Galetalı Pirzola tarifi, Galetalı Pirzola nasıl hazırlanır, Galetalı Pirzola nasıl yapılır, Galetalı Pirzola yemek tarifi, Galetalı Pirzola yapılışı