Ciğer Yahnisi

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1adet kuzu ciğeri
5demet taze soğan
2adet domates
2kaşık tereyağı
2kaşık sirke
1demet dereotu
tuz, karabiber




HAZIRLANIŞI

Akciğer olarak aldığınız ciğeri iri parçalara bölüp 20dk haşlayın ve suyunu süzün. Bir tencerede yağı kızdırın haşladığınız ciğeri burada kıyılmış soğan ile kavurun, domatesi, dereotunu, sirkeyi, baharatı ve suyunu ekleyerek pişirin.

Anahtar Kelimeler: Ciğer Yahnisi tarifi, Ciğer Yahnisi nasıl hazırlanır, Ciğer Yahnisi nasıl yapılır, Ciğer Yahnisi yemek tarifi, Ciğer Yahnisi yapılışı