Sebzeli Kuzu Güveci–2

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg kuzu eti
1adet kereviz
2adet havuç
2adet patates
10adet arpacık soğanı
1demet dereotu
2kaşık sıvıyağ, tuz, karabiber




HAZIRLANIŞI

Sebzeleri ve eti doğrayın, bir kap içine alın yağı, baharatı, kıyılmış maydanozu katarak harmanlayın. Hepsini güveç tenceresine yerleştirerek ağzını yağlı kağıt ve kapak ile kapatın. 3saat kadar ağır ateşli fırında pişirin. (koyun etiyse 4,5 saate pişer)

Anahtar Kelimeler: Sebzeli Kuzu Güveci–2 tarifi, Sebzeli Kuzu Güveci–2 nasıl hazırlanır, Sebzeli Kuzu Güveci–2 nasıl yapılır, Sebzeli Kuzu Güveci–2 yemek tarifi, Sebzeli Kuzu Güveci–2 yapılışı