Buğu Kebabı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg kuzu eti
1adet soğan
2adet patates
1adet kereviz
1adet havuç
½ demet dereotu
1kaşık yağ
tuz, karabiber




HAZIRLANIŞI

Sebzeleri doğrayın, eti bir tencerede kavurun; doğradığınız sebzeleri karıştırarak tencerenin ağzını önce folyo ile sarın ardında kapağını kapatın hiç hava almadan ve ayrıyetten su koymadan orta ısıda fırında pişirin.

Anahtar Kelimeler: Buğu Kebabı tarifi, Buğu Kebabı nasıl hazırlanır, Buğu Kebabı nasıl yapılır, Buğu Kebabı yemek tarifi, Buğu Kebabı yapılışı