Meyveli - Çikolatalı Tatlı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

200 gram çikolatalı kek
1 kutu vişne kompostosu
1 kutu armut kompostosu
50 gr bitter çikolata
400 gram krem şanti
300 gram çiğ krema
4 çorbakaşığı vişne reçeli

Süslemek için
parça çikolata, vişne taneleri, kakao

6 Kişilik




HAZIRLANIŞI

Kakaolu keki kare kare kesin ve genişçe bir kasenin dibine yerleştirin. Dilimlediğiniz armutları ve ikiye bölünmüş vişne tanelerini kekin üstüne yerleştirin.
Vişne reçelini bir kapta 2 dakika ısıtın ve meyvelerin üstüne boca edin.
Bir kaşık yardımıyla iyice bastırın. Çikolatayı bir kapta eritin ve krem
şanti ile karıştırın. Bu karışımı da meyvelerin üzerine döktükten sonra buzdolabında 10 dakika kadar soğutun.
İyice çırptığınız çiğ kremayı soğumuş karışımın üzerine dökün.
Üzerini parça çikolata, vişne taneleri ve kakao ile süsledikten sonra servis yapın.
AFIYET OLSUN !

Anahtar Kelimeler: Meyveli - Çikolatalı Tatlı tarifi, Meyveli - Çikolatalı Tatlı nasıl hazırlanır, Meyveli - Çikolatalı Tatlı nasıl yapılır, Meyveli - Çikolatalı Tatlı yemek tarifi, Meyveli - Çikolatalı Tatlı yapılışı