Kuzu Kebabı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg kuzu eti
3adet soğan
3adet domates
4adet sivribiber
3kaşık sıvıyağ
½ demet maydanoz
tuz karabiber, kekik




HAZIRLANIŞI

Eti ve sebzeleri doğrayın. Kullanacağınız kapta yağı kızdırarak soğanı ve eti kavurun. Et suyunu salıp çekince biberi, domatesi ilave edin. Baharatını serpin su katmadan pişirmeye devam edin. Etler iyice yumuşayınca kıyılmış maydanoz serperek servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Kuzu Kebabı tarifi, Kuzu Kebabı nasıl hazırlanır, Kuzu Kebabı nasıl yapılır, Kuzu Kebabı yemek tarifi, Kuzu Kebabı yapılışı