Kuzu Kebabı
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 3
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1kg kuzu eti 
3adet soğan 
3adet domates 
4adet sivribiber 
3kaşık sıvıyağ 
½ demet maydanoz 
tuz karabiber, kekik
HAZIRLANIŞI
Eti ve sebzeleri doğrayın. Kullanacağınız kapta yağı kızdırarak soğanı ve eti kavurun. Et suyunu salıp çekince biberi, domatesi ilave edin. Baharatını serpin su katmadan pişirmeye devam edin. Etler iyice yumuşayınca kıyılmış maydanoz serperek servise sunun.
					Anahtar Kelimeler: Kuzu Kebabı tarifi, Kuzu Kebabı nasıl hazırlanır, Kuzu Kebabı nasıl yapılır, Kuzu Kebabı yemek tarifi, Kuzu Kebabı yapılışı