Balık Köftesi

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg balık
2dilim ekmek içi
1kaşık dolmalık fıstık
1kaşık kuş üzümü
maydanoz
taze soğan
1adet limon
tuz karabiber
3kaşık un
sıvıyağ




HAZIRLANIŞI

Balığı az su ile limon ve tuz katıp pişirin, suyunu süzdürün. Balığın derisini kemiğini ayırıp makinede çektirin; içine ekmeği, baharatı, önceden ıslattığınız kuş üzümünü, kıyılmış maydanozu ve soğanı ekleyip yoğurun. Şekillendirin hafif una bulayarak kızgın yağda kızartın.

Anahtar Kelimeler: Balık Köftesi tarifi, Balık Köftesi nasıl hazırlanır, Balık Köftesi nasıl yapılır, Balık Köftesi yemek tarifi, Balık Köftesi yapılışı