Kefal Haşlama
ZORLUK DERECESİ: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1kg kefal
3adet havuç
1adet kereviz
10adet arpacık soğanı
2adet patates
1adet limon
1kaşık un
½ bardak sıvıyağ
maydanoz, tuz
HAZIRLANIŞI
Sebzeleri doğrayın, hepsini bol suda (yağı da katın)haşlayarak sularını süzün. Balıkları iyice temizleyin ve bir tepsiye dizin. Yarım bardak suya limon tuz ve unu katıp çırpın. Balıklara önce pişen sebzeleri ardından bu terbiyeyi döküp ağzını kapatmadan pişirin. En sona kıyılmış maydanoz serpin.
Anahtar Kelimeler: Kefal Haşlama tarifi, Kefal Haşlama nasıl hazırlanır, Kefal Haşlama nasıl yapılır, Kefal Haşlama yemek tarifi, Kefal Haşlama yapılışı