Hindi Çorbası
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
½ hindi eti
3kaşık un
2kaşık pirinç unu
1adet soğan
2adet yumurta sarısı
1bardak süt
sıvıyağ, tuz
HAZIRLANIŞI
Hindi etini bol suda haşlayarak etini didin. Bir tencerede yağı kızdırın soğan ve unu kavurun; üzerine et suyundan ilave edin kaynasın. Kaynayınca süt ile çırptığınız pirinç ununu ilave edin bir müddet daha kaynatın. En son çırpılmış yumurta sarısını ve hindi etini karıştırın. Bir taşım kaynatıp servise sunun.
Anahtar Kelimeler: Hindi Çorbası tarifi, Hindi Çorbası nasıl hazırlanır, Hindi Çorbası nasıl yapılır, Hindi Çorbası yemek tarifi, Hindi Çorbası yapılışı