Tavuk Çorbası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1adet tavuk göğsü
2kaşık un
2kaşık pirinç unu
1adet soğan
1adet yumurta sarısı
1bardak süt
sıvıyağ, tuz




HAZIRLANIŞI

Tavuk etini bol suda haşlayarak etini didin. Bir tencerede yağı kızdırın soğan ve unu kavurun; üzerine tavuk suyunu ilave edin kaynasın. Kaynayınca süt ile çırptığınız pirinç ununu ilave edin bir müddet daha kaynatın. En son çırpılmış yumurta sarısını ve tavuk etini karıştırın. Bir taşım kaynatıp servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Tavuk Çorbası tarifi, Tavuk Çorbası nasıl hazırlanır, Tavuk Çorbası nasıl yapılır, Tavuk Çorbası yemek tarifi, Tavuk Çorbası yapılışı